Gilányi Attila

🔥Indulj BE!🔥

Évindító kihívás '22

Légy Te a sorsod alakítója!

Legyen 2022 az eddigi legjobb éved!

👇🏻 Kattints a videó megtekintéséhez! 👇🏻
Legyen 2022 az eddigi legjobb éved!

Mitől függ, hogy sikeres leszel, vagy kudarcot vallasz?

Erre a kérdésre kapsz választ január 29-30.-án.

Mi van, ha 2022-őt tökéletes tisztánlátással és lézer-fókusszal indíthatod legfontosabb céljaid felé? 

Képzeld el, hogy ebben az évben egy igazi ígéretes jövő vár rád, amit te maga teremtesz, azzá válsz, akivé szeretnél, és részletes tervet kapsz, hogy mindezt el is érhesd!

Eljött az idő, hogy előre vedd magadat a sorban, és megajándékozd magadat a létező legnagyobb ajándékkal – az önmagadra és az álmaidra szánt biztos figyelemmel, és az előtted álló év HATÁRTALAN SIKERÉNEK megtervezésével! 

A kétnapos workshop során megosztom veled azokat a lépésekre bontott stratégiákat és azt az alapvető szemléletmódot, amit minden sikeres embernek érdemes alkalmaznia céljaik eléréséhez.

Ez a formula segített engem is abban, hogy az elmúlt két év során alkalmazottból vállalkozóvá váljak, és ez idő alatt 9 számjegyű bevételt érjek el, megélhetést biztosítva 10 embernek, és lelki támogatást nyújtva ezernél is több rászorulónak.

Ez az a formula, ami több mint 100 kliensemnek segített hasonló, több esetben az én eredményeimnél is nagyobb eredményeket elérni.

És ezt most INGYEN átadom neked!

nap
óra
perc
mp.

BUDAPEST - Online

Január 28-29. - 9:00 - 15:00

Az Indulj be! kihíváson segítünk, hogy 2022 az eddigi legjobb éved legyen!

A cél egyszerű: Növeld meg bevételeidet és élj egy saját értékeid szerinti életet.

3 nagy problémát fogunk megoldani

A 3 legnagyobb probléma, ami megakadályoz abban, hogy sikeres légy mind az üzletben, mind a magánéletedben.

Minden amire szükséged van, és semmi amire nincs

Itt az idő búcsút venned a régi korlátaidtól.

És kapj egy hatamas boostot a cselekvéshez

Az Indulj be! kihívás más lesz, mint az összes eddigi program, amin valaha részt vettél. Arra terveztük, hogy szabadjára engedhesd az benned rejlő erőt és potenciált, és egy lépésekre bontott térkép segítségével elérd tisztánlátásod azon szintjét, ahol bevételeidet rekord idő alatt megsokszorozhatod. Minden, amit tanulsz majd egyszerű lesz, könnyen alkalmazható, és nem utolsó sorban nagyon jól fogsz szórakozni! 

Tavaszindító kihívás '22 21

🔥Indulj BE!🔥

Évindító kihívás '22

Légy Te a sorsod alakítója!

Legyen 2022 az eddigi legjobb éved!

legfontosabb témáink a két nap során:

MEGTERVEZETT SORS™

A 6 lépéses keretrendszer, amely abban segít téged, hogy tiszta és hatékony tervet állíthass fel a céljaid felé.

Ha elsajátítod ezt a tudást, képessé válsz éves, negyedéves, sőt hónapokra és hete bontott céljaidat is elérni.

Ezt a rendszert alkalmaztam ahhoz, hogy két év alatt 9 számjegyű bevételre tegyek szert, megélhetést biztosítva sok embernek, lelki segítséget nyújtva ezernél is több rászorulónak, és kivételes életminőséget biztosítva a családomnak és magamnak is.

CSÚCSTELJESÍTMÉNY - Life Hack Script™

Ez az a titkos fegyver amelyre minden vezetőnek szüksége van a sikerhez. Ez a legerősebb eszköz, amivel beindíthatod a benned rejlő potenciált, és beléphetsz a saját zónádba, ahol a leghatékonyabban szállhatsz szembe a kihívásokkal.

Megtanítom pontosan hogyan használd ezt az eszközt, hogy áthuzalozd a biokémiai és neurológiai rendszeredet a saját szolgálatodra, és a Csúcsteljesítmény váljon az új hétköznapi alap állapotoddá.

A CSENDES GYILKOS™

Találd meg a legnagyobb ellenségedet, ami képes bedarálni minden sikeredet. Ez a hibát követtem el én is amikor vállalkozóként a saját lábamra akartam állni, és bizony sok tízmillió forintomba került. Megosztom veled, hogy kerültem kis híján játékon kívülre több körben is, és teremtettem meg életem legkínosabb pillanatait általa.

Ami ennél fontosabb, átadom neked a legértékesebb tudást, amit a saját bőrömön tanultam meg, hogy soha ne kelljen megélned ezeket a szükségtelen fájdalmakat. 

A NAGY TERV™

Engedd szabadjára a kreativitásodat és tervezed meg a saját értékrended szerinti legtökéletesebb életet! Ragadd meg álmaidat és vágyaidat, mindent, amit megszereznél, megtennél, megosztanál, és legfőképpen azt, akivé a legszívesebben válnál. 

Bontsd ki a 2022-es legfontosabb feladataidat, és sajátítsd el a megingathatatlan belső erő alkalmazásának művészetét, ami minden egyes nap közelebb visz a céljaidhoz. Nem lesz többé szükséged külső motivációra, ha megtanulod hogyan ébreszd fel bármikor belülről.

Indulj be! V.I.P.™

“Mit tegyek?”. A legrosszabb kérdés, amit a céljaid érdekében feltehetsz. Ez a legbiztosabb módja, hogy elveszítsd a motivációdat, és rendszeresen noszogatnod kelljen magadat a cselekvésre, amitől végül vagy kiégsz, vagy bedobod törölközőt, vagy minden fontos tennivalódat messze elkerülve csatlakozol a halogatók népes táborához.

Megmutatom neked, hogyan Indítsd be a leghatalmasabb erődet, ami megállíthatatlan határozottsággal, könnyedén húz majd a céljaidhoz. Ez a titkos formula segítette a legsikeresebb klienseimet céljaik eléréséhez, és neked is segíteni fog.

IRÁNYÍTÓ TORONY™

Szeretnél egy bizonyítottan működő részletes tervet céljaid eléréséhez és 7 számjegyű havi bevételekhez?

Átadom neked azt a teljes rendszert, amit eddig csak a prémium klienseim kaptak meg és alkalmaztak sikereik eléréséhez. A jelenlegi helyzetedtől függetlenül ez a rendszer nem csak céljaid leggyorsabb elérésében segít majd, hanem a potenciális akadályok felismerésében és elhárításában is.

RENDSZER A SIKERHEZ™

A Csúcsteljesítményhez többek közt Hatékonyságra, Hatásosságra és Produktivitásra, más szóval Rendszerre van szükség. A Siker Rendszere nélkül nem skálázhatod sem üzleti céljaidat, sem más fontos törekvéseidet.

Megtanulhatod hogyan csökkentsd az elpazarolt óráid számát, és hogyan tartalékold energiáidat arra, ami igazán fontos. Siker robotpilóta módban. Megcsináljuk!

MENTAL MASTERY MATRICKS™

Az egyik legrombolóbb hazugság, amivel a sok ember áltatja magát, hogy a “feszültség fokozza a teljesítményt”! Ez az adrenalin függés és az “addig halogatok, amíg úgy kell sietnem, hogy majdnem belehalok” életmód elsőszámú oka. Tudom, hogy rohanás valóban izgalmas, mert az ember fontosnak érezheti magát közben.

Továbbmenve ez az alacsony teljesítmény formulája. Tudományosan bizonyított, hogy stressz alatt a teljesítményed egyenesen sz.r!

Nyomás alatt nem vagyunk képesek koncentrálni, és szokásaink, rituáléink és rendszereink közül ilyenkor az alacsonyabb szintűeket kezdjük használni. Beszélünk majd arról, hogy mire van valójában szükséged, hogyan tudod rekordsebesség alatt kiaknázni a benned rejlő potenciált, hogy nyomás alatt is igazi Erőgép lehess!

Ezeknek a rendszereknek mindegyike képes megsokszorozni az eredményeidet és közelebb vinni a céljaidhoz. Együtt alkalmazva őket (és azt is megmutatom majd, hogy ezt hogyan lehet), az eredményeid exponenciálisan emelkedni fognak. 

Benne Vagyunk, vagy Benne Vagyunk?

EXTRA BÓNUSZOK

HA MÉG NEM LETT VOLNA ELÉG, EGY CSOKOR AJÁNDÉK TRÉNINGET IS KAPSZ TÖBB MINT 300.000,- FORINT ÉRTÉKBEN

MENTAL MASTERY MATRICKS™

A komplett tervező rendszer, hogy minden álmod valósággá változtathasd.

INDÍTSD BE A VALÓDI ERŐDET™

Férj hozzá egyetlen pillanat alatt a benned élő legnagyobb hatalmassághoz, és szállj szembe bármivel, ami az utadba kerül.  

RENDSZER A SIKERHEZ™

Havi és heti tervezőrendszer, az 600%-os teljesítményhez.

GILLER RITUÁLÉK™

Nyomás alatt innentől maximum ezeknek a rituáléknak a szintjére eshetsz, ahonnét szuperhősként pattansz majd vissza áttörve minden kihívásodat. 

BUDAPEST - Online

Január 28-29. - 9:00 - 15:00

MIÉRT VAN MOST A TÖRTÉNELEM LEGALKALMASABB PILLANATA, HOGY A FEJLŐDÉS ÚTJÁRA LÉPJ

Egy tökéletes vihar közepén állunk, amikor a világ rekordsebességgel változik körülöttünk, technológiában, gazdaságban, demográfiában, szociálisan és politikailag is. Mindez együtt a bizonytalanság recepje. 

Amíg a felkészületlenek áldozatául eshetnek a bizonytalanságnak, addig a cselekvésre felkészültek számára ez áldást jelenthet. Ezek a legfontosabb pillanatok, hogy megteremtsd a saját biztonságodat, anyagilag, fizikailag és érzelmileg is.

Ezt úgy hívom, hogy “kikezdhetetlenné” válás, amikor nem létezik olyan külső erő, személy, vagy entitás amkinek vagy aminek olyan hatalma lenne amit ne tudnál gyorsan és a saját javadra fordítva adaptálni. Amikor TE határozod meg az ÉLETED szabályait és semmi sem tántoríthat el tőlük.

Amikor komplett iparágak változnak és szűnnek meg, akkor új lehetőségek is megjelennek. Az “üzlet” egy tökéletes eszköz, hogy elnavigáljon téged, és kontrollt adjon a kezedbe a belső világodhoz ahelyett, hogy a külső körülményektől kellene függened. 

Mindemellett a vállalkozások és a vezetők 96%-a nem éri el azt a célt, amit kitűzött maga elé, sőt kevesebb, mint 1%-uk élhet szabad és kiteljesedett életet.

Az Indulj be! programon megmutatjuk, hogyan legyél része ennek az 1%-nak és élhesd te is az álom-életedet. 

Tavaszindító kihívás '22 23

Amit programjaim korábbi résztvevői mondanak

Tavaszindító kihívás '22 25
Tavaszindító kihívás '22 27

És mindez nemcsak rólad szól, hanem arról is, hogYAN leheTsz hatással a világra és hogyan teremts valódi értéket...

Az pénz a legerősebb eszköz a Jóhoz, és hadd kérdezzelek meg...

MI VAN, HA MINDEN ALKALOMMAL, AMIKOR nő a bevételed

Valami JÓ

TÖRTÉNIK A VILÁGBAN?

Az a küldetésem, hogy milliók életére legyek pozitív hatással.

Az Indulj be! programon sem lesz ez másként, és van néhány mód arra, hogy te is részesülj ebben.

ELSŐ:
Megengeded, hogy hatással legyünk az életedre, és azáltal kivételes éved és életed legyen.

MÁSODIK:
Átadod az tudást a körülötted élőknek – közvetve vagy közvetlenül. Történhet az bárhogyan, vállalkozásod felvirágoztatásával, előléptetéseddel, a legjobb önmagaddá válásoddal, vagy bármilyen hozzájárulással.

Fejlődünk, és ezt azért tesszük, hogy többet legyünk képesek adni. Mindent egybevetve, az élet titka, hogy hozzájáruljunk mások jóllétéhez. Minél többet vagyunk képesek megadni magunknak ezen a programon, annál többet leszünk képesek megosztani másokkal és a világgal.

HARMADIK:
Minden egyes regisztráló után, ha valóban beleadod maga a két napba, 10 egyedülálló kisgyermekes szülőnek nyújtunk mentálhigiénés és pszichológiai támogatást, hogy könnyebben nézhessenek szembe mindennapi kihívásaikkal, és boldogabb gyerekeket nevelhessenek.

ÚGY HANGZIK EZ, MINT AMINEK A RÉSZESE SZERETNÉL LENNI?

👇🏻 Kattints a videó megtekintéséhez! 👇🏻

BUDAPEST - Online

Január 28-29. - 9:00 - 15:00

nap
óra
perc
mp.

mire számíts az indulj be! hétvégén

Mostanra már biztosan észrevetted, hogy az Indulj be! 2022 nem hasonlítható semmilyen üzleti vagy önfejlesztő eseményhez. Ez valóban egy egyedülálló 2 napos workshop, ahol felszabadíthatod az igazi erődet és megtervezheted a legtökéletesebb évedet. 

Megalkothatod egy valóban ígéretes jövő képét és azét az emberét, akivé válni szeretnél. A második nap végén egy olyan térképpel távozol, amelynek alkalmazásával rekordidő alatt érheted el céljaidat.

Minden amit tanulni fogsz, egyszerű, könnyen elsajátítható, vidám és szórakoztató lesz.

Ez a program mindazokat az elemeket tartalmazza, amikkel már sokan duplájára emelték bevételüket néhány hónap leforgása alatt. És ez te is megteheted!

Nem rejtegetve semmit, igen, lesz egy pont a hétvége során, amikor megkérdezlek majd, hogy akarsz-e velem és a csapatommal együtt dolgozni, hogy megtartsd a pillanat erejét és valóra váltsd a céljaidat, ahogyan már több mint 100 klinensemnek sikerült 7-8-9, sőt 10 számjegyű növekedés mellett. 

Természetesen csak akkor, ha megengeded, és előtte bőséges értéket kaptál már. Azt is el fogom mondani, amikor ehhez a részhez érünk, és szabadon dönthetsz arról, hogy neked szól-e vagy sem. 

Készen állsz? Indulj be! és lépj a következő szintre!

Tudom, hogy felkészültél!

És még egyszer, teljesen ingyen! Két nap INGYEN!

Nincs miért nemet mondanod!

Regisztrálj és találkozzunk!

nap
óra
perc
mp.

Ki az a gilányi attila?

Gilányi Attila, mentálhigiénés szakember, csúcsteljesítmény stratéga és transzformációs coach. Kiemelten sikeres vezetőkkel és vállalkozókkal dolgozik együtt, hogy a saját értékrendük szerint élhessenek álmaiknak, és egy jobb és élhetőbb hellyé tegyék a világot. Mert minél többet fejlődsz, annál többet adhatsz a szeretteidnek, a családodnak, és a világnak.

Attila a Mental Mastery és a Meghallgatunk.online alapítója és vezetője, elkötelezett az emberek jólétének és jóllétének fejlődése mellett. Több mint 400 embernek segített magasabb szintre lépni az életben önismeretük, párkapcsolatuk, vállalkozásuk vagy karrierjük terén, még ebben a kaotikus világban is. Attila szenvedélye, hogy minél több embernek segítsen felébreszteni a bennük szunnyadó óriást, hogy kivételes életet élhessenek a saját értékrendjük szerint, és pozitív hatást gyakorolhassanak a világra.

Az elmúlt 3 év során több alapítványt is támogatott, 5000 embernek segített ingyenesen pszichológiai és mentálhigiénés segítséghez jutni. 2021. júniusában 57 előadóval megrendezte az első Mental Health Summitet, amelyen több mint 10000-en kaptak hatalmas tudást a lelki egészség, a siker és a fejlődés témaköreiben.  Lefordította és magyar nyelven megjelentette a világ elsőszámú családterapeutájának, Cloé Madanesnek a “Kézbe vett sorsok – Stratégiák terapeutáknak és coachoknak” című könyvét, a könyvet, amely a Tony Robbins által kidolgozott 6 emberi szükséglet legrészletesebb bemutatását tartalmazza.

Attila küldetése, hogy minden ember örömteli életet élhessen.

Tavaszindító kihívás '22 29

🔥Indulj BE!🔥

Évindító kihívás '22

Légy Te a sorsod alakítója!

Legyen 2022 az eddigi legjobb éved!

© 2022 Sixth Need Kft. Minden jog fenntartva

Ez a weboldal a böngészési élmény tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárulsz ezek használatához. További információ