Készen állsz, hogy kezdeményezz és feliratkozz hírlevelünkre?

Kezdőlap » Blog » Szeretethajsza…

Szeretethajsza…

Füstölő gumikkal befordulunk célegyenesbe, picit megcsúszunk a halászléhez még meg nem vásárolt pontyok nyálkás pikkelyein, de nyomjuk tovább rendületlenül.

Jobbról ajándékkupacok, balról fenyőfa hegyek végig az út mentén.

Tolongás.

Mindenki tolja neki mint az állat, verseny van és ezek az utolsó pillanatok.

Dugó van. Tömeg. Jön a futár. Nem érek haza. Hívnak a cégből. Egyszerre hárman. Még meg kell válaszolni az emaileket is. Mi hiányzik még a karácsonyra? Ünnepség az iskolában, oda is kell menni. Kik jönnek szenteste, mit kell főzni, mi mikor megyünk, kihez is?

Állj!

Mi ez az egész? Fújd ki magad! Van idő, van bőven! Van mindenre. Olvass lassan, kérlek..

Emlékszel még arra a karácsonyra, amikor a kedvenc ajándékodat kaptad? Mi volt az? Megvan? Ugye dereng? Igen, arra gondoltam, pontosan. Kik voltak akkor veled? Hogy mosolyogtak rád? Mit mondtak? Emlékszel az illatokra az asztal körül? Az ízekre? És a fa illatára? Mit éreztél akkor, amikor minden teljes volt?

Most újraélheted kedvenc karácsonyodat, és azt is megteheted, hogy elképzeled amilyennek szeretnéd. Engedd, hogy kirajzolódjon, hogy ott legyen a szívedben, legyen ott mindenki akit szeretsz, akár veled van, akár csak a szívedben él. Érezd, ahogy együtt örültök ott a szíved mélyén. Éld át egy pillanatra, ha szeretnéd.

Lehet, hogy ide rohanunk most is? Ehhez az érzéshez? Ezért száguldunk így december 20-án? Milyen jó, hogy ott él bennünk! Mert ott él bennünk! Akár arra is gondolhatsz, hogy ez az érzés a szívedben összekapcsolódik szeretteid szíveivel és egymást erősítve egyre hatalmasabbá válik. Ott benned. És most már így lesz mindig. Mert így jó. Egy részed kérdezheti, hogy mi ez a nyálas szöveg? Neki is megengedheted akár. Kérdezze.

Hisz tudod, hogy egy kisgyermek ott él a szívedben akárhány éve is, és szeretni akar, és szeretni is fog. Mert ez a legerősebb üzemanyag, mert ez az az adalék, amivel nyerni fogsz. És most már nyerni fogsz!

Boldog Karácsonyt!

Attila

Mit keressünk meg neked?

Szeretném olvasni a hírlevelet

Az adataid megadásával elolvastad és elfogadod az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Ez a weboldal a böngészési élmény tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárulsz ezek használatához. További információ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email