Rólad

Kezdőlap » Rólad
Három okból találkozhatunk. Lehetsz az élvonalban, a legjobbak között, keresve az utat a következő célod felé, vagy érezheted úgy, hogy túl nagy gondok nyomják a válladat, amiktől már nagyon ideje lenne végleg megszabadulnod. És lehet e kettő egyszerre. De a három közül bármelyiknél is ismerj magadra, már most jobb helyzetben vagy azoknál, akik a középszerűséget választották. Velük csak véletlenül kerülhetek kapcsolatba, mert ők még nem ismerték fel, hogy van feljebb annál, ahol tartanak, és van kulcsa a megoldásnak minden szinten.
Nem kell elfogadnod a pillanatnyi helyzetedet! Kapcsolj csúcsfokozatba, és szerezd meg az első eredményeidet még ma!
Tőlem nem átlagos coaching órákat kapnak az ügyfeleim. Én azt vállalom, hogy a vágyaiknak megfelelően változtatom meg az életüket. Felébresztem bennük az igazi Énjüket, hogy azok lehessenek végre, akik mindig is szerettek volna lenni.
Legyél kimagasló személy a C-levelben, vagy egyszerűen csak jobb állást akarsz szerezni magadnak, biztosan van az életednek olyan területe, ahol vár rád egy magasabb szint. Én éppen azt segítek kihozni belőled, ami eddig ettől elválasztott. De ehhez együtt kell dolgozzunk, közösen, felelősséggel.
Személyes stílusom, dinamikám, energiám néha tűnhet soknak, de garantálom neked, hogy az eredményeid is nagyok lesznek.
Coaching klienseim igen színes egyéniségek. Dolgoztam már vezérigazgatókkal, sok ember életéért felelős döntéshozókkal, cégüket nulláról a csúcsra építő vállalkozókkal, befektetőkkel, tőzsdei kereskedőkkel, start-upperekkel, élsportolókkal, művészekkel, rendőrökkel, orvosokkal, és magukat kiégett multikatonának tartó, egyébként rendkívül értékes emberekkel is.

Nem kell befolyással legyen az identitásodra, hogy hol töltöd el a mindennapjaidat. Ha képes vagy elhinni álmaidat, akkor képes leszel megvalósítani is őket. Az sem kérdés, hogy mit kell megtenned a céljaidért, az a kérdés, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy a mindennapokban is a célodon tudd tartani a szemed. Mert amit megszerzel, az sosem fog boldoggá tenni, maximum néhány pillanatig. Amivé viszont majd eközben válsz, attól leszel vagy nagyon boldogtalan, vagy határtalanul boldog.

Mit keressünk meg neked?

Ez a weboldal a böngészési élmény tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárulsz ezek használatához. További információ

Szeretném olvasni a hírlevelet

Az adataid megadásával elolvastad és elfogadod az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email