Részvételi feltételek

Kezdőlap » Részvételi feltételek

A Tudatos Cselekvés Művészete egy pszichológiai indíttatású kétnapos önismereti workshop, amely minimum 10, maximum 16 fő részvételével kerül megrendezésre Gilányi Attila mentálhigiénés szakember, coach, és Koloszár Szonja pszichológus, tréner vezetésével.

A tréningen mélylélektani alapokra épülő elméleti és gyakorlati elemek, egyéni és csoportos feladatok egyaránt szerepet kapnak, így kérünk csak akkor jelentkezz, ha nem okoz számodra problémát a csoportban történő énfeltárás.

Amennyiben pszichiátriai kezelés alatt állsz, úgy kérjük, hogy ne jelentkezz, mert lehetséges, hogy a tréningen elhangzottak megzavarnák a terápiás folyamatot.

A jelentkezést követően egy előzetes körülbelül 60 perces négyszemközti konzultációt tartunk, hogy megismerjük a  pontos igényeidet a részvételi szándékod mögött. A konzultáció végén Veled közösen dönthetünk úgy, hogy a rendezvény helyett más önfejlesztő folyamat testhezállóbb lenne számodra. Ez esetben a teljes elutalt összeget 3 munkanapon napon belül visszautaljuk. Az összeg visszaigénylésére ezt követően nincs lehetőség.

A rendezvény mindkét nap 8:30-as érkezéssel 9:00-kor kezdődik és 18:00-ig tart. A nap folyamán kettő 15 perces rövid szünetet, illetve 12:45-13:45-ig ebédszünetet tartunk. A jegy ára tartalmazza a szünetekben fogyasztható gyümölcsöket, vizet és kávét, valamint egy kétfogásos ebédet.

A csoportdinamika megtartása végett a rendezvény teljes időtartamára vonatkozóan fontos a pontos érkezés!

A rendezvényen tilos mindennemű értékesítési, reklámozási és beszervezési tevékenység, amelynek megszegése esetén a szervezők fenntartják a jogot az adott résztvevő kizárására. Természetesen a bemutatkozó részben saját tevékenység bemutatása szabadon megengedett.

Mit keressünk meg neked?

Ez a weboldal a böngészési élmény tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárulsz ezek használatához. További információ

Szeretném olvasni a hírlevelet

Az adataid megadásával elolvastad és elfogadod az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email