A Legjobb Önmagad 2020 – Részletes leírás

Köszöntelek a Legjobb Önmagad önismereti-transzformációs hétvégéjén,

egyúttal Gratulálok döntésedhez, hogy ezt a két napot a saját fejlődésedre fordítod!

Most lehetőséged van gyökeres átalakulást tenned saját életedben, ha velünk tartasz mindkét nap és beleadod magad a gyakorlatokba!

Sokáig a szenvedély szólt belőlem, de most, hogy sorban a negyedik nagyszabású programot tartom, már bátran mondom, hogy kijelentésemet a résztvevők tapasztalata is megerősíti.

Annak ellenére, hogy sok értékes és érdekes információt fogsz hallani, ez a program mégsem elsősorban tudásátadásról szól. Minden, ami a boldogság és a bőség megszerzéséhez szükséges, hegyekben áll az interneten és a könyvesboltok polcain, így szinte bármikor hozzáférhetsz bármihez.

Ez a program a miértekről és érzésekről szól, a Te miértjeidről és érzéseidről!

Mi hozzáadjuk az életérzést, Te hozzáteszed önmagadat, és a kettőből szabadon építheted már azt, amit valóban szeretnél.

Erről szól ez a két nap, amihez egy több mint 70 oldalas digitálisan szerkesztett munkafüzet is társul, amit akár a telefonodról is megnyithatsz és szerkeszthetsz. (A munkafüzetet a Zoom-ba történő bejelentkezést követően a Chat ablakban osztjuk meg, ahonnét szabadon letöltheted.)

Az élőben megrendezett Legjobb Önmagad egy igazán élettel teli rendezvény, ahol számos résztvevő kötött új barátságokat egymással. Rengeteg mozgás, ölelkezés, buli és néha egy kis hangoskodás is, nemcsak mert a hétvégére mindez jólesik, hanem mert jól alkalmazva bizonyítottan ez a fejlődés egyik záloga is. Szeretnénk ezt megvalósítani az online változatban is, így arra invitálunk, tarts velünk a zenében, a táncban – ami web kamerán keresztül biztosan vicces lesz-, és amikor csak tudod, kapcsold be a kamerádat, hogy mi is láthassunk Téged!

Ha megteheted, érdemes külön szobába vonulnod, ahol szabadon mozoghatsz, beszélhetsz és ha úgy tetszik kiabálhatsz is.

Szüneteket alapvetően nem tartunk, mindkét napon mindössze egy ebédszünet lesz, terveink szerint 12:30 és 13:30 között, de csúszás előfordulhat. A program alatt, amikor szükségét érzed, szabadon igyál, egyél, és érezd jól magad!

A szombati napot legkorábban 18 órakor (maximum pici csúszás fordulhat elő), a vasárnapot legkésőbb 17 órakor zárjuk.

Szombat (október 17.)

Vasárnap (október 18.)

Ezt a két napot Neked készítettük, Rólad és Érted szól!

Találkozunk szombat reggel!

Barátsággal,
Gilányi Attila

Ez a weboldal a böngészési élmény tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárulsz ezek használatához. További információ