KÉZBE VETT SORSOK

Stratégiák terapeutáknak és coachoknak

Eljött az idő egy teljesebb élethez!

Kézbe vett sorsok - Cloé Madanes

Ismerd meg az emberi kapcsolatok valódi működését és mindazt ami mögötte van!

INGYENES E-BOOK!

 

A könyv, melyből megtanulhatod, hogyan tedd harmonikussá emberi kapcsolataid, old meg régóta nyomasztó mintáid, és lehetőséget ad azzá válnod, aki legbelül lenni szeretnél. Cloe Madanes első magyar nyelven megjelenő könyve, mely a segítő szakmák képviselői mellett, az önfejlesztés iránt érdeklődőknek is könnyen elsajátítható, működő stratégiákat kínál, hogy jobb minőségben- és boldogabb emberi kapcsolatokkal gazdagodva élhesd életedet.

A világ egyik ma élő legismertebb és legeredményesebb terapeutája, aki nem csak a pszichológia fejlődéséhez járult hozzá úttörő nézeteivel, de képes volt hidat építeni a tudományos megközelítések képviselői és az önfejlesztő könyvek és programok rajongói között. 

Most INGYEN tiéd lehet a Kézbe vett sorsok – Stratégiák coachoknak és terapeutáknak című könyv első fejezete. Ez az egyedülálló mű több mint 200 oldalon keresztül fest tiszta és részletes képet a saját lelkiállapotunkat és emberi kapcsolatainkat meghatározó legfontosabb tényezőkről, és a 6 emberi szükséglet legátfogóbb önismereti tesztje mellett, rengeteg hasznos és könnyen alkalmazható megoldással is szolgál.

Mire képesek ezek a technikák?

Betekintő egy valós áttörésbe Tony Robbins vezetésével:

Kézbe vett sorsok - Vásárlás 29
Videó lejátszása

A könyvről

“Noha az ötlet egyszerű, csak napjainkban kapott lendületet az a szemlélet, amely a jelenlegi viselkedésnek nem múltbéli okait keresi, hanem annak a várható jövőbeli következményeire fókuszál.” – Cloé Madanes

Figyelem! Ne tévessze meg az olvasót a könyv terjedelme (200 oldal)! Ez a kis könyv hatalmasat üt! A „Kézbe vett sorsok” a gyakorlatias és éles elméjű meglátások kimeríthetetlen tárháza, amely több tucatnyi „Aha!” élménnyel ajándékozza meg az olvasót. Madanes megfigyelései nem pusztán lenyűgözőek. Bölcs és nagylelkű mentorként olyan erőteljes stratégiákat ad a kezünkbe, amelyeket a terapeuták és a coachok azonnal átültethetnek a gyakorlatukba. 

A  „Kézbe vett sorsok” nélkülözhetetlen könyv és arany iránytűként szolgál az útmutatást kereső szakmabeliek számára, legyen szó párkapcsolati patthelyzet megoldásáról, kommunikációs súrlódások helyretételéről, kapcsolatok újraébresztéséről, új lehetőségeket nyitó biztonságos helyzet kialakításáról, vagy megoldhatatlannak tűnő berögzült minták feloldásáról. Madanes nem „megjavítani” szeretné az embereket. Zsenialitása abban áll, hogy segít felfedezni – és helyreállítani – azokat az ösvényeket, amelyek elvezetnek bennünket ahhoz, akivé válni szeretnénk, akár egyénileg, akár párkapcsolatok vagy más emberi kapcsolatok szereplőiként. 

 

Kézbe vett sorsok - Cloé Madanes

A leghatékonyabb módszer eredete

A sivatag varázslója

Kézbe vett sorsok - Vásárlás 31

Az 1980-ban bekövetkezett haláláig, gyakorlatilag senki sem hallott Dr. Milton Ericksonről. Ő volt az első ember, aki felfedezte a Life Coaching titkos erejét. És hála neki a világ soha nem lesz már ugyanolyan.

Erickson előtt a pszichológusok mindig orvosi értelemben gondoltak az emberi változás lehetőségére. Ha változtatni akartál az életeden, az első dolog az volt, hogy egy pszichológus diagnózist adjon rólad. Ettől „pácienssé” váltál, aki a „kezelés” hosszú folyamatán keresztül jutott el a „gyógyulásig”. Ha egészséges, épelméjű emberként, egyszerűen csak életed valamelyik területén szeretettél volna fejlődést elérni, nem volt módod arra, hogy szakmai segítséget kapj anélkül, hogy először „pácienssé” váltál volna.

Erickson felfedezte, hogy a legtöbb emberen más módon is lehet segíteni. Belső erőforrásaik kiaknázásával az embereket olyan gyakorlati megoldások felfedezésére ösztönözte, amelyekkel radikálisan javítottak életükön, pont ott és pont akkor, az itt és most-ban. Nem komplex pszichológiai diagnózisra volt szükségük, hanem gyakorlati segítségre a számukra megfelelő megoldások kreatív felfedezéséhez. Mondhatnánk így is: minden amire szükséged van, már most ott van benned.

Erickson erre az egyszerű, mégis mélyreható felfedezésre épített és olyan eredeti stratégiákat dolgozott ki, amellyel a 20. század, és talán minden idők leghatékonyabb klinikai pszichológusává és pszichiáterévé vált. Arról volt híres, hogy szinte bármilyen páciensen és problémán tudott segíteni.

Több mint egy évtizeden keresztül az emberek egyszerűen csak csodálkoztak Erickson képességein, majd egy Jay Haley nevű férfi „feltörte a kódot” és megírta az első könyvet, amelyben Erickson módszerét elemezte. Aztán tudósok és egyetemi hallgatók sereglettek Erickson köré a világ minden tájáról, köztük Richard Bandler és John Grinder, akik úgy gondolták, hogy leegyszerűsítik Ericsson módszerét. Így született meg a Neuro Lingvisztikus Programozás (NLP).

Ez a könyv Neked szól, ha

Kézbe vett sorsok - Vásárlás 33

Szeretnéd kézbe venni saját sorsod irányítását, megérteni és megoldani mindazon lelki és kapcsolati problémáidat, amik miatt most úgy érzed, hogy valaki más uralja életedet,

Kézbe vett sorsok - Vásárlás 33

Régóta nyomaszt egy visszatérő kapcsolati minta, amelynek szeretnéd megérteni valódi miértjét, megtalálni megoldását és helyette támogató szokást kialakítani,

Kézbe vett sorsok - Vásárlás 33

Korábbi sérelmeken túllendülve, jobb kapcsolatban szeretnél lenni gyermekiddel, szüleiddel, szeretteiddel, kollégáiddal, üzletfeleiddel és mindenkivel, akivel csak összehoz az élet,

Kézbe vett sorsok - Vásárlás 33

Új kapcsolataid biztos alapra helyeznéd, elkerülve a korábban elkövetett hibákat, buktatókat,

Kézbe vett sorsok - Vásárlás 33

Pszichológus, terapeuta vagy coach vagy, és szeretnél megismerni egy eszközt, melynek segítségével töredékére csökkentheted kliensed problémájának megértési idejét,

Kézbe vett sorsok - Vásárlás 33

Önfejlesztőként vagy segítő szakmabeliként Te is örülnél egy olyan részletes önismereti tesztnek, amely az egyéni hajtóerőd és szükségleteid feltérképezésén túl azt is megmutatja, mire érdemes odafigyelned a számodra fontos személyekkel való kapcsolódásban.

Kézbe vett sorsok - Cloé Madanes

Mire van szükséged ahhoz, hogy harmonikussá tedd az emberi kapcsolataid?

Tudatosság

Tudatosságra és befektetett munkára, melyekkel elsajátíthatod a boldogságot. Igen, Te is képes vagy rá, ha a megfelelő helyen keresed a megoldást és teszel érte.

Harmónia

Önmagaddal való harmóniára, mely a kiegyensúlyozott emberi kapcsolatoknak is záloga, és szintén tanulható.

Dinamika

A hasonló dinamikák felismerésére, melyekkel a boldogságot keressük, ha a körülményekben különbözünk is.

Kapcsolat

Misztikum és az önsegítő könyvek rózsaszín világa helyett tudatossággal és munkával elérhető jobb életminőségre és emberi kapcsolódásokra.

Szakma

Egy olyan szakmai háttérre, mely emberek millióinak életét változtatta már meg, segített nekik egy magasabb szintű életet élni.

A szerzőről

Cloé Madanes

Cloé Madanes, a családterápia világszerte elismert megújítója és tanítója, aki megalkotta a családterápia stratégiai megközelítését is.

Szakmai konferenciák előadója volt a világ számtalan pontján, például az Amerikai Házasság és Családterápiás Szövetség, a Szociális Munkások Országos Szövetsége, a Pszichoterápia Evolúció Konferenciája, az Erickson Alapítvány, a Kaliforniai Pszichológiai Egyesület mellett egyéb nemzetközi szervezetek előtt.

A pszichológiában nyújtott kiemelkedő szerepéért többszörösen díjazták, valamint szerepelt a Newsweek, a Washington Post és a Boston Globe hasábjain is. Nyolc könyvét – melyek mérföldkőnek számítanak a maguk területén – eddig több mint húsz nyelvre lefordították.

Olyan kiemelkedő embereket tanított, mint például Tony Robbins, akivel együtt megalapította a Robbins-Madanes Center for Strategic Intervention-t, mellyel eddig több mint százezer terapeutát képeztek ki programjaik és tréningjeik segítségével.

Robbins és Madanes aktív közreműködői a Council for Human Rights of Children at the University of San Francisco nemzetközi szakértői csoportjának, amely a gyermekek jogait védő módszerek létrehozását, és törvénytervezetté előkészítését tűzte ki céljául.

Cloé Madanes

Hiánypótlónak tartom ezt a könyvet, mert távoli, tudományos megfogalmazások helyett egy komplett gyakorlati eszköztárat biztosít segítőknek– tökéletes szakmai megalapozottsággal. A könyv nem csak pszichológusok és coachok számára nyújt hasznos tanácsokat, a technikákat bárki képes lehet elsajátítani és alkalmazni akár hétköznapi élethelyzetekben is. Zseniális olvasmány a mindennapokban használható és inspiráló stratégiákkal bárkinek, aki bővíteni szeretné a pszichológiai eszköztárát az önfejlesztés és a segítés minél színesebb útjait keresve.
Koloszár Szonja
pszichológus

Rendeld meg most!

2021 © Sixth Need Kft. | Minden jog fenntartva.

Ez a weboldal a böngészési élmény tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárulsz ezek használatához. További információ