KÉZBE VETT SORSOK

Stratégiák terapeutáknak és coachoknak

Eljött az idő egy teljesebb élethez!

Kézbe vett sorsok - Cloé Madanes

Ismerd meg az emberi kapcsolatok valódi működését és mindazt ami mögötte van!

INGYENES E-BOOK!

 

A könyv, melyből megtanulhatod, hogyan tedd harmonikussá emberi kapcsolataid, old meg régóta nyomasztó mintáid, és lehetőséget ad azzá válnod, aki legbelül lenni szeretnél. Cloe Madanes első magyar nyelven megjelenő könyve, mely a segítő szakmák képviselői mellett, az önfejlesztés iránt érdeklődőknek is könnyen elsajátítható, működő stratégiákat kínál, hogy jobb minőségben- és boldogabb emberi kapcsolatokkal gazdagodva élhesd életedet.

A világ egyik ma élő legismertebb és legeredményesebb terapeutája, aki nem csak a pszichológia fejlődéséhez járult hozzá úttörő nézeteivel, de képes volt hidat építeni a tudományos megközelítések képviselői és az önfejlesztő könyvek és programok rajongói között. 

Most INGYEN tiéd lehet a Kézbe vett sorsok – Stratégiák coachoknak és terapeutáknak című könyv első fejezete. Ez az egyedülálló mű több mint 200 oldalon keresztül fest tiszta és részletes képet a saját lelkiállapotunkat és emberi kapcsolatainkat meghatározó legfontosabb tényezőkről, és a 6 emberi szükséglet legátfogóbb önismereti tesztje mellett, rengeteg hasznos és könnyen alkalmazható megoldással is szolgál.

Ez a könyv Neked szól, ha

Kézbe vett sorsok 1

Szeretnéd kézbe venni saját sorsod irányítását, megérteni és megoldani mindazon lelki és kapcsolati problémáidat, amik miatt most úgy érzed, hogy valaki más uralja életedet,

Kézbe vett sorsok 1

Régóta nyomaszt egy visszatérő kapcsolati minta, amelynek szeretnéd megérteni valódi miértjét, megtalálni megoldását és helyette támogató szokást kialakítani,

Kézbe vett sorsok 1

Korábbi sérelmeken túllendülve, jobb kapcsolatban szeretnél lenni gyermekiddel, szüleiddel, szeretteiddel, kollégáiddal, üzletfeleiddel és mindenkivel, akivel csak összehoz az élet,

Kézbe vett sorsok 1

Új kapcsolataid biztos alapra helyeznéd, elkerülve a korábban elkövetett hibákat, buktatókat,

Kézbe vett sorsok 1

Pszichológus, terapeuta vagy coach vagy, és szeretnél megismerni egy eszközt, melynek segítségével töredékére csökkentheted kliensed problémájának megértési idejét,

Kézbe vett sorsok 1

Önfejlesztőként vagy segítő szakmabeliként Te is örülnél egy olyan részletes önismereti tesztnek, amely az egyéni hajtóerőd és szükségleteid feltérképezésén túl azt is megmutatja, mire érdemes odafigyelned a számodra fontos személyekkel való kapcsolódásban.

Kézbe vett sorsok - Cloé Madanes

Tony Robbins személyes ajánlásával

Kézbe vett sorsok 13
Videó lejátszása
Kézbe vett sorsok - Cloé Madanes

A könyvről

“Noha az ötlet egyszerű, csak napjainkban kapott lendületet az a szemlélet, amely a jelenlegi viselkedésnek nem múltbéli okait keresi, hanem annak a várható jövőbeli következményeire fókuszál.” – Cloé Madanes

Figyelem! Ne tévessze meg az olvasót a könyv terjedelme (200 oldal)! Ez a kis könyv hatalmasat üt! A „Kézbe vett sorsok” a gyakorlatias és éles elméjű meglátások kimeríthetetlen tárháza, amely több tucatnyi „Aha!” élménnyel ajándékozza meg az olvasót. Madanes megfigyelései nem pusztán lenyűgözőek. Bölcs és nagylelkű mentorként olyan erőteljes stratégiákat ad a kezünkbe, amelyeket a terapeuták és a coachok azonnal átültethetnek a gyakorlatukba. 

A  „Kézbe vett sorsok” nélkülözhetetlen könyv és arany iránytűként szolgál az útmutatást kereső szakmabeliek számára, legyen szó párkapcsolati patthelyzet megoldásáról, kommunikációs súrlódások helyretételéről, kapcsolatok újraébresztéséről, új lehetőségeket nyitó biztonságos helyzet kialakításáról, vagy megoldhatatlannak tűnő berögzült minták feloldásáról. Madanes nem „megjavítani” szeretné az embereket. Zsenialitása abban áll, hogy segít felfedezni – és helyreállítani – azokat az ösvényeket, amelyek elvezetnek bennünket ahhoz, akivé válni szeretnénk, akár egyénileg, akár párkapcsolatok vagy más emberi kapcsolatok szereplőiként.

 

A szerzőről

Cloé Madanes

Cloé Madanes, a családterápia világszerte elismert megújítója és tanítója, aki megalkotta a családterápia stratégiai megközelítését is.

Szakmai konferenciák előadója volt a világ számtalan pontján, például az Amerikai Házasság és Családterápiás Szövetség, a Szociális Munkások Országos Szövetsége, a Pszichoterápia Evolúció Konferenciája, az Erickson Alapítvány, a Kaliforniai Pszichológiai Egyesület mellett egyéb nemzetközi szervezetek előtt.

A pszichológiában nyújtott kiemelkedő szerepéért többszörösen díjazták, valamint szerepelt a Newsweek, a Washington Post és a Boston Globe hasábjain is. Nyolc könyvét – melyek mérföldkőnek számítanak a maguk területén – eddig több mint húsz nyelvre lefordították.

Olyan kiemelkedő embereket tanított, mint például Tony Robbins, akivel együtt megalapította a Robbins – Madanes Center for Strategic Intervention-t, mellyel eddig több mint százezer terapeutát képeztek ki programjaik és tréningjeik segítségével.

Robbins és Madanes aktív közreműködői a Council for Human Rights of Children at the University of San Francisco nemzetközi szakértői csoportjának, amely a gyermekek jogait védő módszerek létrehozását, és törvénytervezetté előkészítését tűzte ki céljául.

Cloé Madanes

2021 © Sixth Need Kft. | Minden jog fenntartva.

Már csak egy lépésre vagy az ingyenes ebook-tól!

50%

Add meg a neved és az e-mail címedet, és már küldöm is az ajándék ebook-ot e-mailben!

Ez a weboldal a böngészési élmény tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárulsz ezek használatához. További információ