Gondolkodj nagyban

Szeretem az embereket, akik nagyban gondolkodnak. Ők azok, akik elhoztak minket arra a szintre, ahol most tartunk, ahol az újszerű gondolkodás és a bátor nagy gondolatok lehetőséget kapnak nap mint nap. Minden, amit ma fogunk, használunk vagy megosztunk annak köszönhető, hogy valaki mert elkezdeni nagyban gondolkodni.

Gondolkodj nagyban 1

Nincs kétség: bármi képes a gyors fejlődésre. Sokan csak arra várnak, hogy elkezdhessék népszerűsíteni és építeni saját ötletüket, üzletüket. Biztos vagyok benne, hogy Te is szeretnél valami igazán nagyszerűt véghez vinni! Ehhez el kell kezdened nagyban gondolkodni neked is!

Ha készen állsz rá itt van néhány tény, ami szükséges lesz ehhez:

A nagyban gondolkodáshoz szenvedély kell: Nem tudsz elég nagyban gondolkodni, ha nincs meg hozzá a kellő szenvedélyed. Ha csupán azért akarsz egy üzletet, mert a profit érdekel, soha nem fogsz tudni annyit beletenni és annyit elérni mintha szenvedéllyel tetted volna.

Ha szenvedély nélkül akarsz nagyban gondolkodni több energiát fogsz elégetni, mégis jóval csekélyebb lesz az eredményed.

A nagyban gondolkodáshoz szükség van a megfelelő emberekre: Nézz szembe a ténnyel, mikor nagyban gondolkodsz sokan őrültnek gondolhatnak majd. Meg akarod változtatni az életet, meg akarsz oldani egy nagy problémát. A fejedben olyan egyszerűnek tűnik, és mikor elkezdesz beszélni róla valósággá válik és az emberek különbözően reagálhatnak rá.

A megfelelő támogató emberek veled együtt lelkesednek, megosztják saját gondolataikat és lehetőségekben gondolkodnak, hogyan is érheted el a célod.

A nem megfelelő emberek elkezdik forgatni a szemüket, a hátad mögött kibeszélnek, talán kerülni is fognak. Hagyd őket. Maradjon a fókuszod a megfelelő embereken. Hogy miért fontos a negatív embereket elkerülni egy előző cikkemben kifejtettem, érdemes elolvasni azt is: https://gilanyiattila.com/ne-varj-tovabb/

A nagyban gondolkodás tetteket kíván: Ne szúrd el, azaz csináld jól! Nagyban gondolkodni nem azt jelenti, hogy dobálod a nagy ötleteket és csak a szád nagy. Az ötletek önmagukban nem jelentenek még semmit. A nagy gondolatot az jellemzi, hogy van egy ötleted és egy utad, ahogyan ezt véghez viszed. A igazán nagy gondolatokat pedig az, hogy képes vagy kisebb darabokból összerakni és valósággá tenni a nagy képet, ami a fejedben van. 

Aztán, mikor készen vagy menj tovább, mert mindig akad majd egy még nagyobb vágy amit valósággá tehetsz.

A nagyban gondolkodáshoz elkötelezettség is kell: Nem biztos, hogy minden nap érezni fogod az elszántságot, a szenvedélyt, az akarást. Rendben van ez így! Talán egy kis szünetre van szükséged, vonulj el kicsit. Majd folytasd, és legyél kitartó!  A sikerek, a jutalmak nem mindig közvetlen a kemény munka után jelentkeznek. Nagyban gondolkodni időt is igényel. Elfáradhatsz az úton, de győződj meg róla, hogy a szünet nem fordul át álmaid feladásába. Ha megpihentél, térj vissza, mert lehet már csak egy lépés választ el a céltól.

Folytasd, tanulj és adj bele mindent!

Megosztom:
Gilányi Attila
A kiteljesedés megszállottja vagyok. Sok évvel ezelőtt a saját életemre kerestem a megoldást, ma már azon dolgozom, hogy másokat is hozzásegíthessek ahhoz, hogy életük minden pillanata örömteli legyen.

Szólj hozzá!

Kategóriák

Legutóbbi bejegyzések

Csatlakozz Te is!
Csatlakozz több, mint 3000 VIP taghoz, hogy heti frissítéseket és különleges ajánlatokat kaphass!
Csatlakozz Te is!

Csatlakozz több, mint 10.000 VIP taghoz, hogy heti frissítéseket és különleges ajánlatokat kaphass!

Ez a weboldal a böngészési élmény tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárulsz ezek használatához. További információ