bíró Balázs - Gilányi Attila

indítsd BE

🔥A legjobb önmagad!🔥

- ingyenes -

kihívás '23

Légy Te a sorsod alakítója!

Legyen 2023 az eddigi legjobb éved!

👇🏻 Kattints a videó megtekintéséhez! 👇🏻
Legyen 2023 az eddigi legjobb éved!

Mi történne, ha minden számodra fontos dolgot Te magad irányíthatnál az életedben?

A kérdést akár már most felteheted magadnak, de március 5-6-7.-én meg is tervezheted az oda vezető utat!

2023-t tökéletes tisztánlátással és lézer-fókusszal indíthatod legfontosabb céljaid felé? Tudjuk, hogy lassan március van, bízunk benne, hogy sikeresen megtetted az első lépést, de mit szólnál egy kis turbóhoz?

Képzeld el, hogy ebben az évben egy igazi ígéretes jövő vár rád, amit te magad teremtesz! Azzá válsz, akivé szeretnél, és részletes tervet kapsz, hogy mindezt el is érhesd!

Eljött az idő, hogy előre lépj a sorban, és megajándékozd magad a létező legnagyobb ajándékkal – az önmagadra és az álmaidra szánt biztos figyelemmel, és az előtted álló év HATÁRTALAN SIKERÉNEK megtervezésével! 

A háromestés workshop során megosztjuk veled azokat a lépésekre bontott stratégiákat és azt az alapvető szemléletmódot, amit minden sikeres embernek érdemes alkalmaznia céljaik eléréséhez.

Ez a formula segített minket is abban, hogy mindössze 2,5 év alatt felépítsük Magyarország meghatározó önfejlesztő csoportját, 9 számjegyű bevételt termelve, megélhetést biztosítva több lelkes segítőnknek, és ingyenes lelki támogatást nyújtsunk több mint 1000 embernek.

Ez az a formula, ami milliók életét tette jobbá világszerte, és több mint 100 kliensünknek segített hasonló, több esetben még nagyobb eredményeket elérni.

És ezt most INGYEN átadjuk neked!

nap
óra
perc
mp.

BUDAPEST - Online

Március 5-6-7. 19:30-21:30

Az Indítsd be a legjobb önmagad! kihíváson segítünk, hogy 2023 az eddigi legjobb éved legyen!

A cél egyszerű: Emeld magasba a jóllétedet, és kezdd el élni a saját értékeid szerinti életet!

3 nagy problémát fogunk megoldani

A 3 legnagyobb probléma, ami megakadályoz abban, hogy sikeres légy mind az üzletben, mind a magánéletedben.

Minden amire szükséged van, és semmi amire nincs

Itt az idő búcsút venned a régi korlátaidtól.

Évindító kihívás '23 25

És kapj egy hatamas boostot a cselekvéshez

Az Indulj be! kihívás más lesz, mint az összes eddigi program, amin valaha részt vettél. Arra terveztük, hogy szabadjára engedhesd a benned rejlő erőt és potenciált, és egy lépésekre bontott térkép segítségével elérd tisztánlátásod azon szintjét, ahol bevételeidet rekord idő alatt megsokszorozhatod. Minden, amit tanulsz majd egyszerű lesz, könnyen alkalmazható, és nem utolsó sorban nagyon jól fogsz szórakozni! 

indítsd BE

🔥A legjobb önmagad🔥

és légy Te a sorsod alakítója!

legfontosabb témáink a 3 nap során

TUDATOS ÁTTÖRÉS™

A rendszer, amely abban segít téged, hogy tiszta és hatékony tervet állíthass fel a céljaid felé.

Ha elsajátítod ezt a tudást, képessé válsz éves, negyedéves, sőt hónapokra és hetekre bontott céljaidat is elérni.

Ezt a rendszert alkalmaztam ahhoz, hogy két év alatt 9 számjegyű bevételre tegyek szert, megélhetést biztosítva sok embernek, lelki segítséget nyújtva ezernél is több rászorulónak, és kivételes életminőséget biztosítva a családomnak és magamnak is.

CSÚCSÁLLAPOT - Life Hack Script™

Ez az a titkos fegyver amelyre minden vezetőnek szüksége van a sikerhez. Ez a legerősebb eszköz, amivel beindíthatod a benned rejlő potenciált, és beléphetsz a saját zónádba, ahol a leghatékonyabban szállhatsz szembe a kihívásokkal.

Megtanítom pontosan hogyan használd ezt az eszközt, hogy áthuzalozd a biokémiai és neurológiai rendszeredet a saját szolgálatodra, és a Csúcsteljesítmény váljon az új hétköznapi alap állapotoddá.

A CSENDES GYILKOS™

Találd meg a legnagyobb ellenségedet, ami képes bedarálni minden sikeredet. Ezt a hibát követtem el én is számtalanszor, különösen amikor vállalkozóként a saját lábamra akartam állni, és bizony sok tízmillió forintomba került. Megosztom veled, hogy kerültem kis híján játékon kívülre több körben is, és teremtettem meg életem legkínosabb pillanatait általa.

Ami ennél fontosabb, átadom neked a legértékesebb tudást, amit a saját bőrömön tanultam meg, hogy soha ne kelljen megélned ezeket a szükségtelen fájdalmakat. 

A NAGY TERV™

Engedd szabadjára a kreativitásodat és tervezed meg a saját értékrended szerinti legtökéletesebb életet! Ragadd meg álmaidat és vágyaidat, mindent, amit megszereznél, megtennél, megosztanál, és legfőképpen azt, akivé a legszívesebben válnál. 

Bontsd ki a 2023-es legfontosabb feladataidat, és sajátítsd el a megingathatatlan belső erő alkalmazásának művészetét, ami minden egyes nap közelebb visz a céljaidhoz. Nem lesz többé szükséged külső motivációra, ha megtanulod hogyan ébreszd fel bármikor belülről.

Indulj be! V.I.P.™

“Mit tegyek?”. A legrosszabb kérdés, amit a céljaid érdekében feltehetsz. Ez a legbiztosabb módja, hogy elveszítsd a motivációdat, és rendszeresen noszogatnod kelljen magadat a cselekvésre, amitől végül vagy kiégsz, vagy bedobod törölközőt, vagy minden fontos tennivalódat messze elkerülve csatlakozol a halogatók népes táborához.

Megmutatom neked, hogyan Indítsd be a leghatalmasabb erődet, ami megállíthatatlan határozottsággal, könnyedén húz majd a céljaidhoz. Ez a titkos formula segítette a legsikeresebb klienseimet céljaik eléréséhez, és neked is segíteni fog.

IRÁNYÍTÓ TORONY™

Szeretnél egy bizonyítottan működő részletes tervet céljaid eléréséhez és 7 számjegyű havi bevételekhez?

Átadom neked azt a teljes rendszert, amit eddig csak a prémium kliensek kaptak meg és alkalmaztak sikereik eléréséhez. A jelenlegi helyzetedtől függetlenül ez a rendszer nem csak céljaid leggyorsabb elérésében segít majd, hanem a potenciális akadályok felismerésében és elhárításában is.

RENDSZER A SIKERHEZ™

A Csúcsteljesítményhez többek közt Hatékonyságra, Hatásosságra és Produktivitásra, más szóval Rendszerre van szükség. A Siker Rendszere nélkül nem skálázhatod sem üzleti céljaidat, sem más fontos törekvéseidet.

Megtanulhatod hogyan csökkentsd az elpazarolt óráid számát, és hogyan tartalékold energiáidat arra, ami igazán fontos. Siker robotpilóta módban. Megcsináljuk!

MENTAL MASTERY MATRICKS™

Az egyik legrombolóbb hazugság, amivel a sok ember áltatja magát, hogy a “feszültség fokozza a teljesítményt”! Ez az adrenalin függés és az “addig halogatok, amíg úgy kell sietnem, hogy majdnem belehalok” életmód elsőszámú oka. Tudom, hogy rohanás valóban izgalmas, mert az ember fontosnak érezheti magát közben.

Továbbmenve ez az alacsony teljesítmény formulája. Tudományosan bizonyított, hogy stressz alatt a teljesítményed egyenesen sz.r!

Nyomás alatt nem vagyunk képesek koncentrálni, és szokásaink, rituáléink és rendszereink közül ilyenkor az alacsonyabb szintűeket kezdjük használni. Beszélünk majd arról, hogy mire van valójában szükséged, hogyan tudod rekordsebesség alatt kiaknázni a benned rejlő potenciált, hogy nyomás alatt is igazi Erőgép lehess!

Ezeknek a rendszereknek mindegyike képes megsokszorozni az eredményeidet és közelebb vinni a céljaidhoz. Együtt alkalmazva őket (és azt is megmutatom majd, hogy ezt hogyan lehet), az eredményeid exponenciálisan emelkedni fognak. 

Benne Vagyunk, vagy Benne Vagyunk?

EXTRA BÓNUSZOK

HA MÉG NEM LETT VOLNA ELÉG, EGY CSOKOR AJÁNDÉK TRÉNINGET IS KAPSZ TÖBB MINT 300.000,- FORINT ÉRTÉKBEN

MENTAL MASTERY MATRICKS™

A komplett tervező rendszer, hogy minden álmod valósággá változtathasd.

INDÍTSD BE A VALÓDI ERŐDET™

Férj hozzá egyetlen pillanat alatt a benned élő legnagyobb hatalmassághoz, és szállj szembe bármivel, ami az utadba kerül.  

RENDSZER A SIKERHEZ™

Havi és heti tervezőrendszer, az 600%-os teljesítményhez.

GILLER RITUÁLÉK™

Nyomás alatt innentől maximum ezeknek a rituáléknak a szintjére eshetsz, ahonnét szuperhősként pattansz majd vissza áttörve minden kihívásodat. 

BUDAPEST - Online

Március 5-6-7. 19:30-21:30

MIÉRT VAN MOST A TÖRTÉNELEM LEGALKALMASABB PILLANATA, HOGY A FEJLŐDÉS ÚTJÁRA LÉPJ

Egy tökéletes vihar közepén állunk, amikor a világ rekordsebességgel változik körülöttünk, technológiában, gazdaságban, demográfiában, szociálisan és politikailag is. Mindez együtt a bizonytalanság recepje. 

Amíg a felkészületlenek áldozatául eshetnek a bizonytalanságnak, addig a cselekvésre felkészültek számára ez áldást jelenthet. Ezek a legfontosabb pillanatok, hogy megteremtsd a saját biztonságodat, anyagilag, fizikailag és érzelmileg is.

Ezt úgy hívjuk, hogy “kikezdhetetlenné” válás, amikor nem létezik olyan külső erő, személy, vagy entitás akinek vagy aminek olyan hatalma lenne amit ne tudnál gyorsan és a saját javadra fordítva adaptálni. Amikor TE határozod meg az ÉLETED szabályait és semmi sem tántoríthat el tőlük.

Amikor komplett iparágak változnak és szűnnek meg, akkor új lehetőségek is megjelennek. Az “üzlet” egy tökéletes eszköz, hogy elnavigáljon téged, és kontrollt adjon a kezedbe a belső világodhoz ahelyett, hogy a külső körülményektől kellene függened. 

Mindemellett a vállalkozások és a vezetők 96%-a nem éri el azt a célt, amit kitűzött maga elé, sőt kevesebb, mint 1%-uk élhet szabad és kiteljesedett életet.

Az Indítsd be a Legjobb Önmagad! programon megmutatjuk, hogyan legyél része ennek az 1%-nak és élhesd te is az álom-életedet. 

Évindító kihívás '23 27

Amit programjaink korábbi résztvevői mondanak

Évindító kihívás '23 29
Évindító kihívás '23 31

És mindez nemcsak rólad szól, hanem arról is, hogYAN leheTsz hatással a világra és hogyan teremts valódi értéket...

A hála a legerősebb eszköz a JÓhoz, és hadd kérdezzelek meg...

MI VAN, HA MINDEN ALKALOMMAL, AMIKOR hálát érzel

Valami JÓ

TÖRTÉNIK A VILÁGBAN?

Az a küldetésem, hogy milliók életére legyek pozitív hatással.

Az Indulj be! programon sem lesz ez másként, és van néhány mód arra, hogy te is részesülj ebben.

ELSŐ:
Megengeded, hogy hatással legyünk az életedre, és azáltal kivételes éved és életed legyen.

MÁSODIK:
Átadod az tudást a körülötted élőknek – közvetve vagy közvetlenül. Történhet az bárhogyan, vállalkozásod felvirágoztatásával, előléptetéseddel, a legjobb önmagaddá válásoddal, vagy bármilyen hozzájárulással.

Fejlődünk, és ezt azért tesszük, hogy többet legyünk képesek adni. Mindent egybevetve, az élet titka, hogy hozzájáruljunk mások jóllétéhez. Minél többet vagyunk képesek megadni magunknak ezen a programon, annál többet leszünk képesek megosztani másokkal és a világgal.

HARMADIK:
Minden egyes regisztráló után, ha valóban beleadod maga a két napba, 10 egyedülálló kisgyermekes szülőnek nyújtunk mentálhigiénés és pszichológiai támogatást, hogy könnyebben nézhessenek szembe mindennapi kihívásaikkal, és boldogabb gyerekeket nevelhessenek.

Évindító kihívás '23 33

ÚGY HANGZIK EZ, MINT AMINEK A RÉSZESE SZERETNÉL LENNI?

👇🏻 Kattints a videó megtekintéséhez! 👇🏻

BUDAPEST - Online

Március 5-6-7. 19:30-21:30

nap
óra
perc
mp.

mire számíts az indítsd be a Legjobb Önmagad kihíváson

Mostanra már biztosan észrevetted, hogy az Indítsd be a Legjobb Önmagad! 2023 nem hasonlítható semmilyen üzleti vagy önfejlesztő eseményhez. Ez valóban egy egyedülálló 3 részes workshop, ahol felszabadíthatod az igazi erődet és megtervezheted a legtökéletesebb évedet. 

Megalkothatod egy valóban ígéretes jövő képét és azét az emberét, akivé válni szeretnél. A harmadik nap végén egy olyan térképpel távozol, amelynek alkalmazásával rekordidő alatt érheted el céljaidat.

Minden amit tanulni fogsz, egyszerű, könnyen elsajátítható, vidám és szórakoztató lesz.

Ez a program mindazokat az elemeket tartalmazza, amikkel már sokan néhány hónap alatt hatalmas célokat értek el, például duplájára emelték bevételüket, megtalálták életük párját, vagy megszabadultak évek óta kínzó gondjaiktól. És ez te is megteheted!

Nem rejtegetve semmit, igen, lesz egy pont a hétvége során, amikor megkérdezünk majd, hogy akarsz-e velünk és a csapatunkkalegyütt dolgozni, hogy megtartsd a pillanat erejét és valóra váltsd a céljaidat, ahogyan már több mint 100 klinensünknek sikerült 7-8-9, sőt 10 számjegyű növekedés mellett. 

Természetesen csak akkor, ha megengeded, és előtte bőséges értéket kaptál már. Azt is el fogjuk mondani, amikor ehhez a részhez érünk, és szabadon dönthetsz arról, hogy neked szól-e vagy sem. 

Készen állsz? Indulj be! és lépj a következő szintre!

Tudom, hogy felkészültél!

És még egyszer, teljesen ingyen! Két nap INGYEN!

Nincs miért nemet mondanod!

Regisztrálj és találkozzunk!

Ki ez a két jómadár?

Bíró (zen) Balázs, ZENergiacoach és tréner Funkcionális táplálkozási előadóként a mai napig az ésszerű táplálkozás és életmód elkötelezett híve. Egyik legnagyobb szenvedélye a tanítás, hogy átadhassa a tudását minél több embernek, minél hatékonyabban. Így lehetett Tony Robbins, Joseph Mcclendon III, Neale Donald Walsch, Dan Millmann magyarhangja.

A magyar motivációs ipar punkja, mert meggyőződése, hogy a külföldi tanításokat nem elég lefordítani, azokat át is kell ültetni a mi gondolkodásmódunkra. Ezt a szemléletet követi Youtube csatornáján is, ahol külföldi előadók és szakemberek üzenetét adja át a lelkes követőtábornak.

Gilányi Attila, mentálhigiénés szakember, csúcsteljesítmény stratéga és transzformációs coach, a Meghallgatunk.online alapítója és vezetője, elkötelezett az emberek jólétének és jóllétének fejlődése mellett. Kiemelten sikeres vezetőkkel és vállalkozókkal dolgozik együtt, hogy a saját értékrendjük szerint élhessenek álmaiknak, és egy jobb és élhetőbb hellyé tegyék a világot. Mert minél többet fejlődsz, annál többet adhatsz a szeretteidnek, a családodnak, és a világnak.

Az elmúlt 3 év során több alapítványt is támogatott, 5000 embernek segített ingyenesen pszichológiai és mentálhigiénés segítséghez jutni. 2021. júniusában 57 előadóval megrendezte az első Mental Health Summitet, amelyen több mint 10000-en kaptak hatalmas tudást a lelki egészség, a siker és a fejlődés témaköreiben.  

Attila küldetése, hogy minden ember örömteli életet élhessen.

Évindító kihívás '23 35

indítsd BE

🔥A legjobb önmagad!🔥

- ingyenes -

kihívás '23

Légy Te a sorsod alakítója!

Legyen 2023 az eddigi legjobb éved!

© 2023 Sixth Need Kft. Minden jog fenntartva

Ez a weboldal a böngészési élmény tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárulsz ezek használatához. További információ