Készen állsz, hogy kezdeményezz és feliratkozz hírlevelünkre?

Kezdőlap » Blog » Az Emberi Szükségletek Pszichológiája – Everness 2019 (Teljes vágatlan felvétel)

Az Emberi Szükségletek Pszichológiája – Everness 2019 (Teljes vágatlan felvétel)

Videó lejátszása

“Mi emberek a köztünk lévő apró különbségek ellenére is nagyon egyformák vagyunk. De akkor mi okozza mégis, hogy életünk annyira különböző. Mitől szenteli valaki az életét mások segítésére, és hogyan válik más bűnözővé? Miért lesz valaki gazdag, és miért él más az utcán? Miért ha alig különbözünk? Azt szeretném elmondani, megmutatni Neked, hogy emberi mivoltunkból adódóan, miért pont azokat a dolgokat tesszük, amiket teszünk, és ezek ismeretében hogyan lehetséges még könnyebb, még boldogabb életet élned. Melyek azok a mindannyiunkra jellemző minták, amik döntéseink mögött meghúzódva, láthatatlanul irányítják cselekedeteinkent és ezáltal folyamatosan alakítják sorsunkat.

Öt évvel ezelőtt hirtelen több olyan problémával is szembesültem amiken akkori eszköztárammal nem voltam képes egyedül túljutni. A megoldást végül egy amerikai motivációs előadó, Anthony Robbins egyik rendezvényén találtam meg, de valahol mégis szkeptikus maradtam az ott jelenlévő hatalmas tömeg pszichotikus hatása miatt. Ezért, hogy részleteiben is meggyőződjek az ott tanultak hitelességéről, többször is visszaértem önkéntes munkát vállalni, és további számos egyéb coach tanfolyam elvégzése mellett beiratkoztam a Semmelweis Egyetem, Mentálhigiénés képzésére is, ahol záróakkordként Robbins tanításaiból írtam a diplomamunkámat. Azóta rendszeresen tartok coaching üléseket, tréningeket, és ma már feltétel nélkül hiszem, hogy az Emberi Szükségletek Pszichológiáját megismerve bárki képes lehet választ és megoldást találni élete legnagyobb kérdéseire.”

NE HAGYD KI!

Ajándék e-könyv: Útmutató az emberi viselkedés megértéséhez

Következő eseményünk:

Mit keressünk meg neked?

Szeretném olvasni a hírlevelet

Az adataid megadásával elolvastad és elfogadod az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Ez a weboldal a böngészési élmény tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárulsz ezek használatához. További információ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email