Legutolsó helyek!

A Legjobb önmagad

- ONLINE -

Covid-19-re optimalizált, bővített tartalommal,
az otthonod biztonságából

A Legjobb Önmagad 2020 3
A Legjobb Önmagad 2020 5
A Legjobb Önmagad 2020 7
A Legjobb Önmagad 2020 9

"Mindaz ami mögöttünk van és minden amit a jövő tartogat számunkra, együtt sem mérhető ahhoz a hatalmas erőhöz, ami bennünk lakik."

Mindez igaz a koronavírus járvány okozta felfordulásban is. 

Talán aggódsz az egészséged- és szeretteid egészsége miatt, talán karriered, vagy anyagi helyzeted került figyelmed középpontjába. Az is lehet, hogy veled nem változott semmi, sőt, még jobban mennek a dolgaid, mint korábban. Bárhogy is, a 2020-as év sok újat, sok tanulnivalót adott mindannyiunk számára, és talán az is bizonyos, hogy még nincs vége.

A Legjobb Önmagad programot 2019-ben indítottuk útjára azzal a céllal, hogy egy olyan új önismereti eszköztárat adjunk, ami az integrált pszichológiai elméletekhez hasonlóan lefedi a test, az elme, és a lélek valamennyi területét, és mellé egy praktikusan és könnyen-, ráadásul azonnal alkalmazható formát ad kezedbe. Ez az Emberi Szükségletek Pszichológiája. Egy gyakorlatias rendszer, amihez nem kell átdogoznod a mindennapjaidat, nem kell jobban alkalmazkodnod semmihez és senkihez, mindössze a neked tetsző elmeit alkalmazva változtatod teljesebbé az életed. Ezzel együtt korábbi vendégeink többsége a teljes rendszert könnyedén képes volt elsajátítani és alkalmazza sikerrel a mai napig is.

Hogy valóban szükséged van-e rá azt nem mondhatjuk meg neked. Magadnak kell megválaszolnod a kérdést, hogy “Mitől lehet még teljesebb az életem?” A Legjobb Önmagadon ezt a “Mitől”-t fogjuk pontosítani, és karnyújtásnyira hozni hozzád.

A világ csak látszólag állt meg! Az élet nyomott egy nagy STOP-ot az emberiségnek, majd kanyart vett egy magasabb tudatosság felé. Ezt kell lekövetnünk. Ebben a pillanatban még úgy sodródunk, mint az a hajó, akinek a kapitánya észrevette a jéghegyet, tekert egy nagyot a kormányon, de a sokezer év terhét, amit mi magunk építettünk fel, még viszi előre a tehetetlenség. Aki éber és lép, még képes változtatni! Most nincsenek kedvezményezettek. Sem gazdagság, sem egyéb kiváltság nem képes kompenzálni a helyzet újdonságát, és nem tud megoldást adni a hosszútávú változásokra sem. Itt most mindenki nulláról indul, és ha időben kapsz észbe, befelé, egy sokkal mélyebb önismeret felé kezdhetsz hajózni. 

Mi október 17-18-án változtatni fogunk, irányt váltunk, a saját kiteljesedésünk felé. 

Tarts velünk a győztesek hajóján! Juss el a Legjobb Önmagadhoz!

Továbbra is tartjuk, hogy mindezt nulla kockázattal teheted meg! Váltsd meg jegyedet, vegyél részt a két teljes napon, és ha 18-án éjfélig úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit vártál, a kitöltött munkafüzetedért cserébe visszakapod a program teljes árát!

Ezekben az időkben behozhatatlan előnyt jelent az emberi viselkedés pontos ismerete, sőt, csak az jelenthet előnyt. Miért épp azt teszik az emberek amit tesznek? Mi jelenthet valóban akadályt a fejlődésünk számára, és hogyan tudjuk leküzdeni? Mi határozza meg életünk minőségét, és miként vehetjük magunkhoz az irányítást?

Ezekre, és sok hasonlóan értékes kérdésre kapsz választ a Legjobb Önmagad Online-on, 2020. október 17-18-án. A program mindkét napon 9:00-kor kezdődik és 17:00-kor ér véget. A szombati nap picivel tovább is tarthat, mert a zárógyakorlat végével mindenkit megvárunk.

A rendezvényt a Zoom.us felület, azaz Zoom-on tartjuk.

Ezek a legfontosabb információk, amit most tudni érdemes. A weboldal többi része többségében idén január-februárban készült, és változatlanul hagytuk. Tájékozódj szabadon belőle a programról és tudd, hogy minden tökéletes biztonságban, a saját otthonodban történik majd!

 

Várunk nagy szeretettel!

 

Attila és a Legjobb Önmagad csapata

2020.09.22.

 

 

Hogyan hozd ki magadból a legtöbbet, minden egyes nap

Hogyan ismerd fel az erősségeidet

Hogyan értsd meg valódi motivációdat és cselekedj következetesen a céljaidért

Gilányi Attila - A Legjobb Önmagad

Hogyan hozzuk magunkat csúcsformába, pontosan akkor, amikor a legnagyobb szükségünk van rá?

A Legjobb Önmagad 2020 11
Videó lejátszása

Megteszel mindent, de még egy kapocs kell a teljességhez?

Boldognak akarod érezni magad, folyamatos elismerések nélkül is?

Elég volt, és feljebb akarsz lépni?!

A legjobban működő stratégia, a Te saját tudásoddal és tapasztalataiddal összehangolva, hogy életed egy teljesen új irányt vegyen.

Meggyőződéseid, amik eddig visszatartottak, a legnagyobb támogatóiddá válhatnak ezen a hétvégén.

A Legjobb Önmagad most megtapasztalhatod!

Hogyan épül fel a 2 nap?

9 lépés a Legjobb Önmagadhoz

A Legjobb Önmagad 2020 13
1.

Érzelmeink és érzéseink menedzselése

Hogyan legyél csúcsformában éppen akkor, amikor szükséged van rá!
2.

Az Emberi Szükségletek Pszichológiája

Hogyan értsd meg önmagadat és mindenki mást is!
3.

Korlátaink áttörése

Első találkozás a Legjobb Önmagaddal.
4.

Meggyőződéseink megismerése

A térkép, amin az álmainkat keressük.
5.

Kapcsolataink megértése

Viszonyunk Önmagunkhoz, szeretteinkhez és mindenki máshoz.
6.

A Legjobb Cél kitűzése

Érd el mindazt, amiről eddig csal álmodni mertél.
7.

A Legjobb Business

Üzleti blokk a kézzelfogható milliókért.
8.

Meggyőződéseink átformálása

A Legjobb Önmagad készen áll.
9.

Saját küldetésed: A Legjobb Önmagad

Okkal vagy a világban, és ma nagyobb szükség van Rád, mint valaha!

A Legjobb Önmagad vezető trénere:

A Legjobb Önmagad 2020 15
Gilányi Attila
mentálhigiénés szakember, önismereti tréner, result coach

Több évtizede hajt a lelkesedés, hogy megismerhessem önmagam és mások motivációit. Azt, hogy valójában mit miért teszünk? Mi határozza meg eredményeinket, sorsunkat, végzetünket? Mitől függ, hogy hogyan érezzük magunkat, és hogyan lehetünk hatással minderre?

Az önfejlesztés, a siker, a motiváció, a bőség, a boldogság csupán nagy szavak a pszichológia tudomámányában, nem kevés ellentétet képezve “képzett” és “képzetlen” segítők és tanácsadók között. 

Évekig kutattam a világ sikeroktatóinak legnagyobbjait, hogy “egyszer majd én is megmutathassam”, és amikor megtaláltam a számomra tökéletes személyt, a legszebben hangzó tanácsokat és a legfergetegesebb hangulatot, azonnal elkezdtem kételkedni benne. 

Elindultam ezért a másik irányba is és sok-sok coach- és pszichológiai képzés után, mentálhigiénés szakember (Rogerian counsellor) képesítést szereztem a Semmelweis Egyetemen -a fenti ellentét felodása céljából-, a világ leghíresebb sikeroktatójáról írt tanulmányommal. Rájöttem, hogy “minden amiről vitatkozunk, ugyanazt a célt szolgálja.”

Az ezután kifejlesztett egyedi csoportos coaching programom a legutóbbi Legjobb Önmagad rendezvényen már közel 300 embernek segített feljebb lépni élete legfontosabb területén (kinek-kinek a magáén). 

Célom, hogy minél több emberhez eljusson az általam EGY-nek tekintett módszer, amivel megértjük saját működésünket, megértjük embertársaink viselkedését, képessé válunk másoknak helyes segítséget nyújtani és megtanuljuk szabadjára engedni és kiteljesedni a Legjobb Önmagunkat.

Ez nem csak egy eszköz, amivel irányíthatod a mindennapjaidat, hanem az esély, hogy örömteli életet élj úgy, hogy az hasznára válhasson mindenkinek, beleértve Téged is!

A Legjobb Önmagad 2020 17
Videó lejátszása

Összefoglalva a Legjobb Önmagad hétvégéjén megtudod:

Közkívánatra!

A Legjobb Business

Üzleti blokk a kézzelfogható milliókért

A Legjobb Önmagad 2020 19

A 2019. októberi Legjobb Önmagad sokak számára hozott hét- és nyolcszámjegyű növekedést a bevételeikben úgy, hogy valójában nem is beszéltünk ott üzletről! Ekkora hatalmuk van meggyőződéseinknek, és bizony csodálatos dolgok történhetnek, ha képessé válunk átformálni őket. Mi hiszünk benne, hogy a boldogság nem pénz kérdése, de be kellett látnunk, hogy hatalmas igény van üzleti-, vállalkozói- és pénzügyi ismeretekre. Ha ezen a két napon a Legjobb Önmagunkká válhatunk, akkor lehetőleg tegyük mindezt anyagi jólétben.

Az új Legjobb Önmagadra ezért egy üzleti résszel is készülünk, amelyen egy született vállalkozó, egy igazi self-made-man tanít majd meg bennünket arra, hogy vállalkozóként hogyan tegyünk szert akár már az év legelején nyolcszámjegyű bevételre, alkalmazottként pedig, hogyan legyünk képesek beindítani és felépíteni vállalkozásunkat.

Meglepetés vendégünk nem csak bevételei és profitja alapján emelkedik ki az átlagból, de ezt tényleg megtartjuk meglepetésnek.
Legyen Tiéd a Legjobb Business!

Korábbi résztvevők visszajelzései

A rendezvény szakmai védnöke

Koloszár Szonja
Koloszár Szonja
pszichológus, tréner

Számomra a pszichológia egy olyan eszköz, amely lehetőséget nyújt önmagunk, gondolataink, érzelmeink és viselkedésünk megismeréséhez, kapcsolataink megértéséhez, a világban való önazonos és boldog jelenléthez. Bár napjainkban egyre nagyobb az igény az önismeretre, tapasztalatom alapján a hozzám fordulóknak gyakran nehézséget jelent érzelmeik azonosítása, azok szerepének megértése és kezelése, és viselkedésük szolgálatába állítása. Pszichológusként segítek a csoportban abban, hogy megértsd a viselkedésed érzelmi és motivációs hátterét, közelebb kerülj önmagadhoz, és elindulj egy, a valódi céljaidat és kiteljesedésedet szolgáló tudatos úton.

Ez a rendezvény attól különleges, hogy Attila a mindennapi élet forgatagát helyezi a pszichológia keretrendszerébe, és mert a résztvevők a saját kérdéseiken dolgoznak, csupa előremutató választ és felismerést kapnak.

És ez csak a kezdet!

Az itt megélt energiák elkísérnek a hétvége után is, és veled maradnak a mindennapjaidban.
Amit a Legjobb Önmagadtól kaphatsz:
Amire még számíthatsz ezen a két napon:
Gyere el, éld meg, éld át, valósítsd meg!
És ha úgy érzed nem kaptál eleget, akkor visszadjuk neked a belépőd árát!
100%-os pénzvisszafizetési garancia!
100% garancia

Találkozzunk online!

A Legjobb Önmagad programot azért alkottam meg, hogy átadhassam mindazt, amit tanultam, hogy együtt élhessük át a csontig hatoló felismeréseket, együtt száguldjunk végig egy érzelmi hullámvasúton, a legjobb önmagunk felé.
1. Jegyvásárlás

Válaszd ki a jegyed, ha úgy érzed hívj meg valakit.

2. Információk

A jelentkezést követően e-mailben elküldjük neked az összes további tudnivalót.

3. Rendezvény

Készülj fel életed egyik meghatározó élményére, együtt haladó gondolkodású barátainkkal.

Tegyük meg együtt az első lépést!

Legutolsó helyek!

Páros jegy
39.990 Ft
LATE BIRD AJÁNLAT
19.990 Ft

VIP jegy
99.990 Ft
LATE BIRD AJÁNLAT
19.990 Ft

Páros jegy
39.990 Ft

VIP jegy
99.990 Ft
Igaz lehet ennyi ígéret?
KÜLÖNLEGES GARANCIÁT ADUNK
100% pénzvisszafizetés már a rendezvény előtt is!
Jogos lehet a kételkedésed! Mi is sokszor bajban vagyuk, mi is lenne a leghitelesebb üzenet tőlünk?

Budapesten számos programot találhatsz önfejlesztés témakörében. Hallgathatsz kiváló előadásokat magasan képzett pszichológusoktól, egyetemi tanároktól, vallási vezetőktől. Élőben találkozhatsz tehetős vállalkozókkal, akik bemutatják Neked sikerük titkát. Könnyen eljuthatsz azonban olyan helyekre is, ahol sajnos csak a látszat szól Rólad, ahol a mondatok mögött mindössze egy vagy két kétes eredetű könyv oldalai lapulnak meg, csodát ígérve számodra, de valójában teljesen más cél által vezérelve.

Én (Attila) is így kezdtem. Végigjártam rengeteg előadást, majd évek múltán rájöttem, hogy közülük melyik volt valódi és melyik lehúzó szemfényvesztés. A Legjobb Önmagad azért született, mert elegem lett a kamuból. A Legjobb Önmagad azután született, hogy amit csak tudtam egyetemre vittem, ahol két éven keresztül vizsgáltam minden állítást, majd egy tanulmányban összefoglaltam, ami addig szembe jött velem.

Váltsd meg jegyedet a rendezvényre azzal a várakozással, hogy a Legjobb Önmagad után képes leszel álmaid megvalósítására! Vásárlás után megkapod azt a linket, ahonnan letöltheted a program alapját képező szakdolgozatomat, amit az Emberi Szükségletek Pszichológiájáról írtam, és ami sokak véleménye szerint is, egy kifejezetten olvasmányos és önmagában transzformatív hatású munka. Ha mégis úgy érzed, hogy nem rezonálsz az olvasottakkal, ha nem Neked szól az üzenetem,  vagy nem látod a leírt tudás hasznosságát, akkor a vásárlástól számított három napon belül írj az info@gilanyiattila.com email címre és visszautaljuk Neked a jegyed árát!

A Legjobb Önmagad 2020 21

Gilányi Attila a 2020 márciusában az újabb rendezvényre készülve újratervezésre kényszerült a koronavírus következtében.

A karantén alatt körbenézve kereste a lehetőségét annak, hogyan és miben tudna segíteni azoknak, akik nehéz helyzetbe kerültek.

Így született meg a meghallgatunk.online ötlete. A kezdeményezés lényege, hogy pro bono segítő beszélgetéseket nyújtanak pszichológusok, mentálhigiénés szakemberek és coachok mindazoknak, akik a koronavírus miatt nehezen élik meg a mindennapokat, az élethelyzetük változásait nem, vagy csak nehezen tudják feldolgozni.

A meghallgatunk.online ötletéhez több mint száz segítő szakember csatlakozott néhány napon belül, és a beérkező hívások száma is azt igazolta: sokaknak van szükségük erre a támogatásra.

A meghallgatunk.online-nal Attila arra mutatott gyakorlatban is működő példát, hogy még a nehézségek közepette is megtalálhatjuk helyünket a világban, és lehetünk mások szolgálatára.

A Legjobb Önmagad 2020 23

Ha inkább tepernél a saját céljaidért

Mennyi időt spórolhatnál meg, ha kristálytisztán tudnád, mi a valódi célod?

Mennyi energiát, pénzt tudnál megtakarítani és megteremteni csupán azzal, hogy helyesen használod legnagyobb hajtóerődet?

Ha elég volt a várakozásból

és elindulnál végre azon az úton, amit megálmodtál magadnak. Mi megtettük. Elindultunk 5 évvel ezelőtt Tony Robbins, Szabadítsd fel belső erődet programján, egyetemi padokban ízekre szedtük a tanításait, és most átadjuk Neked az eredeti hangulatban és energiával.

Ha van valaki, akivel megosztanád

az élményt, akivel majd szívesen emlékeztek vissza erre a hétvégére. Páros jegy akciónkkal elkísérheted őt, aki a legkedvesebb számodra, ha úgy érzed, itt a helye veled, velünk.

Időpont és helyszín

2020. október 17-18.
A Te szobád - Zoom.us (Zoom)
A Legjobb Önmagad 2020 25
A Legjobb Önmagad 2020 27

Ez a weboldal a böngészési élmény tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárulsz ezek használatához. További információ