1. nap – A Legjobb Önmagad felé

Köszöntelek a Nyári átalakulás: Utazás a legjobb önmagad felé levélsorozat 1. napján!


Szeretném megkérdezni tőled -és kérlek, őszintén válaszold is meg magadnak-, hogy mi az az energia, ami idehozott téged erre a minikurzusra? Mi az, amire mindenki mindennél jobban vágyik? Egy csodálatosan boldog életre. Nem nyugodt, nem átlagos, hanem teljes, és magával ragadó kalandra, kiteljesedésre. Szerintem nagyon sokan vagyunk így ezzel…

De mi határozza meg az életed minőségét, és végső soron alakítja a személyiségedet? A kapcsolatrendszered? A pénzed? A vagyonod? A tanulmányaid? A másokkal való kapcsolataid? A tested? Lehet, hogy most olyat írok Neked, amire még nem is gondoltál, de életünk minősége egyetlen egy dologtól, az érzelmeink minőségétől függ. Egy érzelem az, ami miatt valaki berohan egy lángokban álló épületbe és feláldozza a saját életét, hogy egy idegenét megmentse. Egy érzelem az, ami arra késztet valakit, hogy lángokba borítson amit csak tud. Egy érzelem az, ami kirobbantja a háborút, és egy érzelem az, elhozza a békét. 

Abban a pillanatban, hogy értelmet, jelentést adunk valaminek, az azonnal valamilyen érzelmet vált ki bennünk. De nem mindegy, hogy ez az érzelem pozitív és előre visz minket, vagy negatív és hátráltat, akadályoz a fejlődésben minket és másokat is. Mindössze ez a két erő irányítja tehát az egész életünket: a jelentés, amit adunk a történéseknek és az érzelem, amit kivált bennünk az adott jelentés, amit a történtekhez párosítottunk. A jelentés ereje formálja, az érzelem pedig kiszínezi az adott pillanatot/történést amit átéltünk.

JELENTÉS = ÉRZELEM

ÉRZELEM = ÉLET

Az elkövetkezendő napok során átadom Neked azokat az eszközöket, amelyek segítségével olyanná alakíthatod az életedet, amilyenre mindig is vágytál azáltal, hogy megtanulhatod Te magad befolyásolni a jelentéseket és érzelmeket önmagadban és a környezetedben is. Na de ne rohanjunk ennyire előre…

A levelem elején megkérdeztem tőled, hogy mi az az energia, ami idehozott Téged. Dr Joe Dispenza szokta mondani, hogy: 

Az egyetlen módja annak, hogy megváltoztassuk az életünket, ha megváltoztatjuk az energiánkat. Ezzel megváltoztatjuk a folyamatosan sugárzott elektromágneses mezőt. Más szavakkal, ahhoz hogy megváltoztassuk a létállapotunkat, meg kell változtatnunk a gondolkodásmódunkat és az érzéseinket.” 

És itt kapcsolódik össze az energia és az érzés.

Egy korábbi levelemben már ízlelgettem veled, hogy: „ahová fókuszálsz, oda áramlik az energiád.” Elgondolkodtál azóta ezen az egyszerű megállapításon, hogy mit is jelent pontosan? Ha minden energiádat arra összpontosítod, hogy mennyi problémád van az életedben, felerősíted az ezzel kapcsolatos érzéseket és ezeket a történéseket is fogod bevonzani.

Én hiszem, hogy mindig az irányít, akinek nagyobb hatalma van a saját érzései és érzelmei felett. Feltételezem, hogy a saját életedet és annak történéseit Te akarod irányítani a jövőben. Minden helyzetben nagyobb hatalma van annak (és jobban jár az), aki először csendben megfigyeli a saját érzéseit és a másikat is ahelyett, hogy rögtön reagálna az adott szituációra. Szóval, összefoglalva a fentieket, azért olyan fontos, hogy figyeljünk a saját érzelmeinkre, mert az életünk minősége és végső soron a sorsunk függ tőle! 

A videóban mesélek neked arról, hogy egy korábbi élő fellépésem során életemben először megéltem és felismertem azt, hogy hiába én állok a színpadon, nem én vagyok a lényeg, és ez nagyon nagy előrelépés volt számomra. Hatalmas feszültség, amikor az emberek meg akarnak felelni egymásnak, de félnek, hogy ezt nem tudják megugrani. Azon gondolkodik, hogy elég jó-e, aztán elkezd szorongani miatta. Negatív érzések, rossz energia… igaz? Én is így voltam vele, a félelmeim irányítottak és kételkedtem magamban, de akkor, ott, azon az előadáson, ahogy kiálltam a közönség elé, nagyon érdekes helyzetbe kerültem: végre eltűnt az “én” a színpadról.  Valami végérvényesen átkapcsolt bennem. Már nem az volt a fontos, hogy én milyen vagyok, hogy megfeleljek, hanem csakis az, hogy adhassak és ez hihetetlenül felszabadító érzés volt, az összes félelmem eltűnt azon nyomban, és ez az érzés azóta is tart.

Ez a program most rólad szól. Bár a videóban én vagyok a „színpadon”, de ha tényleg beleteszed az ENERGIA-t ebbe a 7 napba, Te leszel itt és most a főszereplő, méghozzá a saját életed főszereplője! Ígérem, hogy más emberként fogsz gondolkodni a kurzus végére, és ezért vállalom a garanciát! Sok sikert Neked!

Fontos! A videóban gyakran hivatkozok majd egy munkafüzetre. A kurzust most nem szerettem volna megbonyolítani ezzel, viszont a legfontosabb kérdéseket itt írásban mindig kigyűjtöm Neked (néha többet is 😊). Kérlek, ha valóban a legtöbbet szeretnéd kihozni magadból, akkor minden levélhez tartozó házi feladatot végezz el, ne miattam, önmagadért, hogy végre a legjobb önmagad lehess! Ha bármi kérdésed van, írj nekünk a hungary@younity.one e-mail címre és segítünk!

Kérlek nézd meg a videót, majd válaszolj a videó alatti kérdésekre:

 

  1. Mi az az energia, ami idehozott Téged?
  2. Mi az, amit igazán el szeretnél érni?
  3. Fejezd be a mondatot: Számodra a kivételesen jó életminőség azt jelenti, hogy…
  4. Extra: A programhoz tartozik egy Hála meditáció is, ami segít ráhangolódni a napjaidra, és túllépni a feszültebb pillanatokon. Végezd el szabadon a Hála meditációt, amikor csak kedved van hozzá.
 
1. nap - A Legjobb Önmagad felé 5

Amennyiben még nem tetted, akkor pedig gyere, és csatlakozz a facebook közösségünkhöz, ahol bármikor felteheted a kérdéseidet és megoszthatod a kurzus során átélt élményeidet, tapasztalásaidat:

 

 

Ragyogó napot Neked!

Találkozunk holnap!

Attila

Megosztom:
Gilányi Attila
A kiteljesedés megszállottja vagyok. Sok évvel ezelőtt a saját életemre kerestem a megoldást, ma már azon dolgozom, hogy másokat is hozzásegíthessek ahhoz, hogy életük minden pillanata örömteli legyen.

Ez a weboldal a böngészési élmény tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárulsz ezek használatához. További információ